https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/infosessies-executive-mba
Maak kennis met onze Executive MBA op de infosessies

Maak kennis met onze Executive MBA op de infosessies

Banner Executive Master Real Estate Management

Infosessies Executive MBA

Persoonlijk gesprek

Je bent van harte welkom op een van deze volgende infosessies. Maak een afspraak met de programmaleiding.
Onze infosessies gaan door op verschillende plaatsen . De volgende twee infosessies zullen plaatsvinden op onze AMS campus, Boogkeers 5, 2000 Antwerpen.

  • Donderdag 7 november van 18 tot 20u, Antwerp Management School - Schrijf je in
  • Dinsdag 26 november van 18 tot 20u, Antwerp Management School
  • Kun je niet op deze momenten? Klik hier om een afspraak te maken op een ander moment.

Inhoud infosessies

Er zijn verschillende routes die je kan nemen om te ontdekken of de Executive MBA de juiste is voor jou en voor je carrière. Er is geen standaard manier om feiten en indrukken te krijgen voor het maken van deze keuze, maar een van de meest effectieve manieren is het bijwonen van een infosessie.

Tijdens de infosessie krijg je een presentatie over de vorm en de invulling van onze Executive MBA, alsook een vergelijking van zijn kenmerken met andere Executive MBA-programma’s die in deze regio beschikbaar zijn. Je krijgt de kans om vragen te stellen over het programma en over de profielen waarnaar we op zoek zijn. Ontdek of het programma geschikt is voor jou en of jouw profiel geschikt is voor ons (wat niet bij iedereen zo is). Je krijgt ook inzicht in de overwegingen van andere mensen om een Executive MBA te volgen op dit moment in hun carrière. Dit kan voor jou een spiegel zijn.

Deelnemen is gratis en je bent niet verplicht om na het evenement het programma te volgen. Informele feedback is altijd welkom, zodat we onze communicatie steeds beter kunnen afstemmen op het meest geschikte doelpubliek.

De informele ontmoetingen worden tijdens deze sessies begeleid door een drankje. Vooraf inschrijven is essentieel om makkelijk toegang te krijgen tot de locaties waar de sessies plaatsvinden.

Tijdens de presentatie adviseren we je omtrent het best structureren van de informatie, het vergelijken van de programma’s en natuurlijk hoe onze aanmeldingsprocedure verloopt.

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Jeroen martens

Heb je een vraag over onze EMBA?

Jeroen Martens

Tel: +32 (0)485 59 24 68

Close

Heb je een vraag over onze EMBA?