Organisatieontwikkeling en transformatie

Wij ontwikkelen en implementeren mee transformatieprogramma's waarbij we diverse types acties combineren om de doelstellingen van jouw organisatie te bereiken. We kunnen transformatieprogramma's ontwerpen op basis van specifiek onderzoek, interviews met stakeholders, interne casestudies of simulaties. Eens het ontwerp op punt staat, rollen we het programma uit via bijvoorbeeld workshops met verschillende stakeholders, specifieke modules en lezingen voor bepaalde groepen van medewerkers en het coachen en opleiden van veranderingsmanagers in jouw organisatie door interne experten.

We bundelen de krachten met de HRM- en leer- en ontwikkelingsafdelingen van je organisatie om samen tot duurzame ontwikkelingsprogramma’s te komen en om interne capaciteit op te bouwen om de uitrol van zo’n programma's voor een bredere groep van werknemers te vergemakkelijken.

We zetten ons volledige kader en al onze sterktes in om een antwoord te bieden op de transformatievraag van jouw organisatie, van onze state-of-the-artkennis en onderzoekstechnieken over onze leer- en ontwikkelingservaring tot onze onderwijs- en coachingsvaardigheden.


Contacteer onze Learning & Development Advisor voor meer informatie over onze trajecten rond organisatieontwikkeling en transformatie.

Tailor made 1

AMS had al bewezen een betrouwbare partner te zijn die zelf de nodige expertise in huis heeft of de juiste expertise meteen kan binnenhalen. De intensieve begeleiding, het verzorgde kader en de sterke wisselwerking tussen het academische en het praktische bleken voor de vierde keer op rij een grote meerwaarde voor de stad. De deelnemers kregen een goed onderbouwd maar praktijkgericht curriculum, wat resulteerde in een efficiëntere en effectievere werking. De impact bleef dus niet beperkt tot de deelnemers zelf: het traject is een toegevoegde waarde voor de hele groep en zelfs voor onze klanten

— Tom Braem, Consulent Bestuurskunde @ Stad Antwerpen

Sneller en slimmer innoveren doe je zo

Hoe boor je het innovatief potentieel in een bedrijf beter aan? Bij Aquafin werken ze sinds een jaar met vijftien innovatieversnellers, dieondertussen al even veel projecten in de pijplijn hebben zitten.

"Tijdens enkele workshops op AMS tekende het management een nieuw innovatieproces uit. Meteen werd ook de nood duidelijk aan mensen die dat proces inhoudelijk zouden begeleiden: innovatieversnellers of -coaches."

Lees de blog

Danny Baeten Aquafin

Registreer voor onze nieuwsbrief

Ontvang updates over het topic van jouw keuze.

Colette pauwels

Meer weten over Organisatieontwikkeling en transformatie?

Colette Pauwels

Tel: +32 3 265 4804

Close

Meer weten over Organisatieontwikkeling en transformatie?