https://www.antwerpmanagementschool.be/
Home
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/master-class-governance-management-digital-assets
Masterclass Governance & Management of Digital Assets
https://www.antwerpmanagementschool.be/programma/master-class-governance-management-digital-assets/waarom
Waarom AMS?

Masterclass Governance & Management of Digital Assets

Banner Leading Digital Transformation

Waarom AMS?

Het doel van deze masterclass is om leiders van de volgende generatie op het gebied van bedrijfs- en IT-management en IT-governance op te leiden

1. Geworteld in de wetenschap

De Universiteit Antwerpen en de Antwerp Management School vertegenwoordigen meer dan 25 jaar toegepast onderzoek op het gebied van IT-governance, Enterprise IT Architecture en Enterprise Ontology.

2. Bewezen in de praktijk

Leer en pas toe, d.w.z. zet je lessen onmiddellijk in de praktijk om dankzij de zeer interactieve leerervaring.

3. Top referenties

Jaar na jaar blijft Antwerp Management School een hoog aangeschreven managementschool door Financial Times en Eduniversal voor haar programma's voor Information Systems Management. Accreditaties door de internationale AACSB en de Nederlands / Vlaamse NVAO-organisaties zijn de garantie voor de hoogste kwaliteitsstandaard. Het programma voldoet aan het E-Competence Framework, EuroCIO en ISACA.

4. Up-to-date met een internationale reikwijdte

Specifiek geselecteerde C-level gastsprekers en specialisten uit de internationale sector garanderen een up-to-date globaal beeld

5. Top deelnemers & ambitieuze carrièreperspectieven

Studenten en alumni van deze programma's werken in en zijn gepromoveerd tot topposities in hun vakgebied.

6. Certificaat

Na actieve deelname aan deze opleiding en succesvolle voltooiing van je assignment ontvang je een masterclass certificaat Antwerp Management School. Bovendien krijg je een vrijstelling voor deze module als je beslist je in te schrijven voor een van de Executive Masters van Leading Digital Transformation aan de Antwerp Management School.

7. Behaal je masterdiploma!

De Masterclass Governance & Management of Digital Assets is een integraal deel van onze Executive Mastertracks in Leading Digital Transformation. Drie parttime masterprogramma’s bieden je de mogelijkheid om je job en carrièreperspectieven te combineren met het behalen van een masterdiploma.

Dankzij de modulaire opbouw van deze mastertracks, bieden we maximale flexibiliteit met meerdere startdate gespreid over 2 academiejaren. Start met een module en schrijf je later in voor de volledige master of combineer de modules die het best aansluiten bij hetgeen jij nodig hebt.

Bij succesvolle voltooiing van het deeltijdse masterprogramma verkrijg je een Master of Science (MSc) diploma met een dubbele accreditatie: de internationale AACSB-accreditatie en de Nederlands/Vlaamse NVAO-accreditatie.

Danny lauwers

Een vraag over dit programma?

Danny Lauwers

Tel: +32 3 265 47 68

Close

Een vraag over dit programma?